Dashboard til redning

Når du tænker på et dashboard Hvad kommer til at tænke? For de fleste mennesker er det første billede, der kommer til at tænke på instrumentbrættet i bilen. Instrumentbrættet strækker sig fra lige under indvendigt del af din forrude og omfatter alle ringer, drejeknapper, knapper og instrumenter, der hovedsagelig kører bil. I det væsentlige fungerer instrumentbrættet i en bil som kontrolcenter. Via det dashboard, du kan ændre i radioen, at skrue op, optø vinduer, varme bilen op, køle ned bil, eller endda for at indsætte en CD for at lytte til. Mere avancerede og luksuriøse biler har dashboards, der giver føreren et glimt af betingelserne i og omkring bilen-temperatur udenfor, hastigheden af bilen, tid og den sang, der afspilles på stereoanlæg osv. Kort sagt, er dashboards stor på tilbyder et hurtigt blik ind i dem aktuelle tilstand, giver en enkel, men kraftfuld visuel præsentation af oplysninger.

Business Dashboard til redning

Erhvervsledere er ofte presset for tid, og et Dashboard til deres selskabets aktuelle status. Heldigvis, en business dashboard findes. Ligesom instrumentbrættet i en bil tilbyder en business dashboard et kig ind i velvære af en virksomhed. En business dashboard vil ofte bestå af oplysninger, der repræsenterer vitals af en virksomhed. Vitals gerne salg samt lagerdata og rentabilitet oplysninger. Business dashboards er ofte ganske fleksibel, giver mulighed for tilpassede input af information og diagrammer til at få vist de oplysninger, der er mest afgørende for din virksomhed.

Når en udøvende drager fordel af en business dashboard, har han bogstaveligt talt alle oplysninger fra hele virksomheden på sin finger tips. Business dashboards tillader brugeren at manipulere komplekse data input sæt og se og fortolke dataene i enkle, men alligevel kraftfulde visuelle repræsentationer. For en udøvende, der mangler rigelig tid til at gøre komplekse business leveres beslutninger baseret på dataene, der til ham en business dashboard viser sig uvurderlige.

Ydeevne Dashboard holder dig videre i spillet

Mange topledere tror på denne type af dashboard som en performance dashboard. Jo, når alt er sagt og gjort, dashboardet hovedsagelig måling og fremvisningen af virksomhedens resultater. Alle store ledere forstår betydningen af at opretholde en greb om den aktuelle ydelsesstatus af virksomheden, og en ydeevne dashboard giver mulighed for disse ledere til at opretholde deres kant over andre selskaber.

Som tidligere nævnt, kan et dashboard være meget fleksibel. Business og ydeevne dashboards er i stand til at vise oplysninger eller input, der er indeholdt i Excel-filformat. Et dashboard mangler dashboard excel funktionaliteten vil vise sig for at være en ubrugelige værktøj. I erhvervslivet, er mange af vores oplysninger til huse ved Excel så når du er på udkig efter en ydeevne dashboardet løsning, skal du sørge for at kigge efter et dashboard, der reklamerer dashboard excel kompatibilitet.

Bliv ikke fanget halter bag konkurrencen. Sørg for du har de bedste værktøjer og instrumenter, således at din virksomhed kan træffe informerede beslutninger og opretholde eller endog overstige tempoet sat af konkurrencen. Husk, når leder efter en ydeevne dashboardet løsning, hvis du ønsker at gøre brug af den vældig database i Excel-regneark du har på dine servere, jer vil savn en business dashboardet løsning, der leverer dashboard excel kompatibilitet.