Pant Tips fra mig til dig

Vi har alle hørt historier i pressen om ældre mennesker mister deres hjem på grund af unfair udlånspraksis. Mest velrenommerede banker ville aldrig overveje at bilking deres kunder ud af deres livsopsparing, men der er mange små, private långivere, der kun ville være alt for glad på mulighed for at gøre det. Handling af udlån penge betingelser uretfærdigt at låntager omtales aggressiv udlån. Lad os undersøge de finere punkter i aggressiv realkreditlån.
Aggressiv realkreditlån er blevet et vigtigt politisk spørgsmål for finansielle institutioner i hele nationen. Næsten alle føderale finansielle tjenesteydelser reguleringsorgan har fordømt denne praksis, og har forsøgt at løse problemet ved at presse lovgivere til at vedtage love, som beskytter forbrugerne mod disse bedragerier. Mange lande har vedtaget love for at beskytte deres borgere fra illoyal bankpraksis, delvis på grund af de strategidokumenter, udstedt af de store finansielle institutioner
Aggressiv realkreditlån er karakteriseret ved følgende: alt for høje renter eller gebyrer, misbrug eller unødvendige bestemmelser med nogen fordel for låntager, stor forudbetaling sanktioner, og afsætningsgaranti, ignorerer låntagers evne til at tilbagebetale det pågældende lån. Som nærmere oplysninger og betingelser for hver finansiel transaktion er forskellige, udgør høje renter alene ikke aggressiv udlån. For at kvalificere sig som aggressiv udlån, skal transaktionen indeholde tre af de ovenfor anførte betingelser.
Mange aggressiv långivere bruge svigagtig target marketing til at identificere deres potentielle kunder. Disse skrupelløse finansielle institutioner har en tendens til at koncentrere sig om mennesker, der mangler en god forståelse for finansiering. Aggressiv långivere ser næsten udelukkende for mennesker med begrænset uddannelse, som ikke er i stand til at forstå de finere detaljer af deres lån betingelser. De bytte også regelmæssigt på ældre, som de har begrænset indkomster og betydelig egenkapital i deres hjem.
Hvis du eller nogen du kender overvejer låntagning for pant, bedes du tage dig tid til at uddanne dem om de potentielle faldgruber. Altid behandle hæderlige finansielle institutioner. Hvis du har bekymringer om et bestemt finansieringsinstitut forretningspraksis, kan du altid prøve at undersøge dem på “Better Business Bureau”. Hvis du ikke er komfortable at gøre forretninger med dem, Sørg for at du ikke underskrive noget. Tag dig tid til at tale med venner eller familie, og forsøge at gøre forretninger med virksomheder, som de har tillid til og har sat deres tro. I denne dag og alder, det betaler sig at være en uddannet forbruger.