Sådan taber du dig hurtigt og nemt i vægt

I starten når man skal tabe sig, kan et hurtigt vægttab være en god ide. Årsagen til dette er at det motiverer vægttabet på længere sigt, idet man hurtigt kan se resultater. Når man ser resultater fra starten af, er man mindre tilbøjelig til at falde tilbage til den gamle usunde livsstil. Et hurtigt vægttab behøver dog langtfra være svært, og for nogen kan det måske endda være direkte sjovt, hvis man blot sørger for at have fokus på de rigtige ting.

 

Tæl kalorier

En god måde at tabe sig på er ved at blive bevist om, hvor mange kalorier man faktisk indtager. Til dette kan man downloade en kalorietæller app på ens telefon, og begynde at tælle. Det eneste det kræver er at du anskaffer dig en vægt, til dette kan du læse en Beurer køkkenvægt test, som giver dig et indblik i de anbefalet vægte. Når du har vægten, er det bare at komme i gang med at tælle kalorierne. En kvinde på 40 som ønsker at tage sig en smule, skal i gennemsnit indtage cirka 2100 kalorier dagligt, en mand med samme alder, som også ønsker at opnå et vægttab skal derimod indtage hele 2500 kalorier dagligt. Men det anbefalet antal kalorier du bør indtage, afhænger af både alder, aktivitetsniveau og vægt.

 

Lav sjove aktiviteter

En god måde at forbrænde kalorier på er at lave en aktivitet du nyder, dette kunne fx være at cykle en lang tur med familien, eller gå en tur i raskt tempo med en god ven eller veninde. Du kan også tænke mere ud af boksen, og måske endda anskaffe dig en trampolin, du kan bruge med børnene. Man kan finde den mest brugervenlige og sikre trampolin her: testoverblikket.dk/trampolin-med-sikkerhedsnet-test