Studerende kreditkort: Grundlæggende Guide

Mange studerende begynde at blive forbrugere af kredit, når de får deres første studerende kreditkort i college. Studerende kreditkort kan give dem en meget praktisk måde at gøre indkøb; men dette er også en tid med store ansvar, som de starter deres første bestræbelse i penge forvaltning.
Du skal være forsigtig, når du bruger dine studerende kreditkort. Dette er den tid, du begynde at bygge din kredit rapport, som vil komme i spil, når du starter, har brug for penge til at købe et hus eller en bil. Det er meget nemt at misbruge kredit i college. Er normalt det meget dyrt at være universitetsstuderende i dag og det kan være svært at holde styr på regninger og betaler dem til tiden.
Men en studerende kreditkort kan også være meget bekvemt. Det kan lære dig bedre penge ledelsesfærdigheder. Hvis du arbejder hårdt kan du begynde at opbygge en solid kredit score. Studerende kan også undgå at bærer rundt på kontanter. Mange studerende kreditkort tilbud beskyttelse incase kortet bliver stjålet eller tabt.
Der er meget at vælge imellem for studerende, når det kommer til at vælge et kort. Den første ting, når du vælger en studerende kreditkort er at finde en med en lav APR.
Mange studerende kreditkort vil endda give dig til at samle point fra dine køb, som du kan indløse til dvd’er, bøger, cd’er og andre cool belønninger.
Hvis du misbruger din studerende kreditkort og holde gør forsinkede betalinger, bliver du under en kæmpe gældsbyrde, når du opgradere og skal købe et hjem eller en bil. Studerende kreditkort er ikke et studielån. Betragte dem som højt forrentede lån, som du skal betale straks.
På den anden side ved korrekt håndtering af dine betalinger, kan du have en god kredit score når du opgraderer. Hvis du foretager dine betalinger til tiden, kan du også undgå renteudgifter. Vær forsigtig med de sene gebyrer på din studerende kreditkort.
Studerende kreditkort generelt har lav rente, men de kunne have en mindre maksimal kreditmaksimum.
Hvis du er en college studerende, kan du have fået en masse studerende kreditkort tilbud via mail. Kreditkortselskaber vil du få hooked på deres kort tidligt i livet, således at du stadig deres loyale kunder i fremtiden.
Online programmer har gjort det meget bekvemt at ansøge om en studerende kreditkort. Desuden internettet kan lade du shoppe rundt fra et bredere udvalg af kort lige fra dit hjem. Normalt er det en sikker måde at anvende hvis online site har en sikker server.
Du kan kvalificere dig til en studerende kreditkort, hvis du er mindst 18 år.